Nipid parima kohvi valmistamiseks

Värskus!

Eelista kodumaist, nagu ka kõige muu puhul, mida oma perele ostad.
Alusta värske külma veega. Väldi kuuma kraanivett või juba kaua keenud vett. Kui vesi on keema tõusnud, lase sellel paar minutit rahuneda, kohvile meeldib avaneda 94-96°C vees. Kasuta peene tilaga kannu.

Õige jahvatusaste!

Iga kohvivalmistamise meetod vajab kindlat jahvatust. Alati kaalu ja jahvata kohvioad just enne pruulimist. Jahvata täpne kogus, ära jäta osa kohvipuru järgmist kohvipausi ootama. Uuri, mis on parim jahvatusaste sinu kohvivalmistamise vahendile. Saame teha erinevaid jahvatusi, et leiaksid oma.

– Jäme jahvatus presskannule ja pätikohvile ~ 60g kohviube 1000ml vett

 – Keskmine jahvatus filterkohvile (filtermasin, Chemex, V60) ~ 18g ube 300ml vett, ~35g ube 500ml vett

  • Peen  jahvatus espressole ja mokale ~20g ube

Hoolitse oma kohviubade eest!

Säilita kohvioad kuivas ja pimedas. õhukindlalt. Ära külmuta ega jahuta, väldi valgust ja kuumust. Välja arvatud kohvi valmistamisel!

Pruuli nii palju kui soovid, aga mitte liiga lahjalt!

Mängi ja naudi!

Ära karda mängida ja katsetada oma tarvikute, retsepti ja jahvatusastmega.

Avasta oma lemmik!

Updating ..
Your cart is currently empty.